Friday, July 20, 2007

Referents

L’altre dia caminava pel carrer i em va parar un conegut que sabia de la meva participació en política. Desprès d’estar xerrant una estona sobre la família i demés em va dir: segur que deus estar en política pel que tots, no? A veure si podem arreplegar alguna cosa cap a la butxaca. Em vaig quedar parat.
Segurament, aquest, deu ser un pensament extés a la població: els polítics miren només per ells. Mentida. Segurament deu haver-hi de tot, com a tota reu, però com a jove implicat en política he de dir que les noves fornades, no som així, no pensem així.

Estic a favor de que els polítics cobrin unes retribucions altes, però mai s’han de deixar manipular o tacar per la corrupció o per la malversació de fons. Tenen una feina determinada: Vetllar per la societat i pels individus que la componen. En el moment que aquests horitzons es difuminen, un polític ja no serà un bon polític.
Com deia abans, les noves fornades, tenim una gran passió per la política i som humils i centrats. Els nostres referents son grans persones. Poden ser persones conegudes o persones “anònimes”, això si, sempre amb gran humilitat i humanitat.
Un referent en el món polític, entre molts altres, és el meu alcalde. No vull que les paraules que diré a continuació sonin a cap tipus de “pilota”, ni molt menys. Sempre dic que el meu alcalde es capaç de treure’s l’americana, arromangar-se la camisa i ajudar a qui ho necessiti, és aquesta “fusió” d’home de despatx i d’home de carrer el que la gent vol veure: algú que solucioni els problemes però sobretot algú que els entengui, els i expliqui les coses i proporcioni solucions.

Els joves hem de tenir referents (independentment de les ideologies) amb qui basar-nos, crec que aquest cas és un petit exemple, però n’hi ha de molts altres. Nosaltres tenim una il·lusió, unes ganes i una feina a fer. Tenim referents, però sobretot tenim a la gent del carrer que ens para i ens comenta, (felicita i critica). Són aquestes coses les que fan que aprenguem, perquè els joves som el futur de la política.

Friday, July 13, 2007

Disculpes

Disculpes,

Demanar disculpes a tothom per tenir el blog una mica deixat, però entre el treball i tot no em dona temps a escriure el que voldria. Només dir-vos que tot això dintre de poc canviarà.





Gràcies per la paciència.