Wednesday, July 9, 2008

Endollat!

Pàgina 6 de Vivir de La Vanguardia a dimecres 9 de Juliol de 2008.



Doncs sí, la realitat supera a la ficció i és que ja era d’esperar. Últimament ja es sentien comentaris de tipus: on és en Mallol? Desprès de l’espectacle que va fer a les eleccions [quines llàgrimes més reals! (si és que amb clori-li es pot fer molt)] l’Agustí a tornat. Ara es veu que és responsable de les activitats pedagògiques de l’empresa pública que gestiona els residus urbans. I ens preguntem: i això? Doncs es veu, segons relata l’esmentat diari, que el consell d’administració (presidit per l’oficina de col·locació socialista Pep Fèlix Ballesteros) va crear el lloc de treball amb l’estipulació que això comporta (sous, horaris i demés).





Però es veu que el senyor Mallol no va a treballar ja què, segons diu ell, no fa falta que estigui físicament per desenvolupar el meu projecte. Déu ni do!

I és clar, com era d’esperar, alguns treballadors estan preocupats. Com pot ser que una persona que no tingui titulació superior pugui accedir a un càrrec d’aquestes característiques quan hi ha gent més preparada a l’empresa? Doncs es veu que deu ser un càrrec fet a mida, i és què s’han de tornar favors, no? Al menys és el que es dedueix de tot plegat. Deixa CiU per fer campanya amb el PSC-PSOE i és clar, alguna cosa n’ha de treure, doncs aquí ho tenim. Un lloc de treball que segur que no deu estar gens malament.



És tan descarat, que ja ni es molesten a tapar a la gent que “endollen” (amb perdó del símil) a l’administració.

Amb relació amb aquest tema, oficina de col·locació pública de membres del govern, a la pàgina 13 del mateix diari, veiem un altre titular, si més no curiós: CiU denuncia la inflació d’alts càrrecs al tripartit.

Doncs sí, l’oficina de treball també arriba a la Generalitat de Catalunya, és veu que els alts càrrecs han augmentat un 58%, de 149 a 236 i els funcionaris de carrera 117.524 a 163.061. En el cas dels alts càrrecs no és només el sou (que ja deu ser bastant alt de per si) si no què, a més, s’ha de sumar les dietes, el cotxe oficial, l’escorta, i un llarg etc. Total, que els impostos dels contribuents catalans van destinats, en gran mesura, a augmentar els llocs de treball de certs grups polítics que ja estan instaurats al poder.



Doncs si que s’ho emprenen seriosament aquest govern tripartit i d’esquerres en donar lloc de treball a la gent... Una suma més del despotisme, el sectarisme, el favoritisme i tornada de favors cap a la gent que a fet alguna cosa per ells, el més clar exemple, el senyor Agustí Mallol.

No comments:

Post a Comment